За нас

Oral Academy Bulgaria е една съвременна платформа за комуникация между колеги. Тя е една нова среда за обмяна на опит и идеи. Създадена е от млад колектив и цели скъсяването на разстоянието между денталните лекари във виртуалното пространство, както и взаимопомощ между тях при по-трудни клинични случаи.

Платформата има действаща фейсбук страница, където се обявяват основните публикации и новини, както и шест групи разпределени в шест направления. Група за еднодонтия с име “Oral Academy Endo”, група за орална и лицево-челюстна хирургия и патология с име “Oral Academy OMFS”, група за ресторативни възстановявания, протетична рехабилитация на дъвкателния апарат – съответно “Oral Academy Restorative”, група за ортодонтия - “Oral Academy Orthodontics”, група за маркетинг и управление на денталната практика "Oral Academy Management" и не на последно място – група за пародонтология и дентални импланти “Oral Academy Perio and Implants”. В страницата вече са публикувани много полезни материали, които се свалят безплатно. Някои от тях са анкетни листове за оценка за медицинския статус на пациентите, различни информирани съгласия, кратък справочник с антибиотиците, които се използват при одонтогенните инфекции, схеми за борба с анафилактичен шок и много други.

Сайтът на платформата е вече факт – https://www.oralacademy.bg . Очаквайте постепенно представяне на целият ни екип, който се състои от специалисти от цяла България.

На пазара се предлагат различни видове алкохол със златни частици и дори диаманти, но колко от вас са срещали четка за зъби с благороден метал?


Сливайки природата със съвременната наука, Nano-b четка за зъби на OraGuard използва антибактериалните и избелващи свойства на наночастиците от злато,сребро  и бамбук. Тази смела иновация поддържа устата здрава, като инхибира растежа на бактериите по вашата четка за зъби, докато четините с кръгли ръбове предлагат идеална защита за чувствителни зъби и кървящи венци.

  • Злато- космите са импрегнирани с истински  златни частици, за да предпазите вашата четка за зъби от бактерии. Това поддържа четката за зъби чиста и безопасна.
  • Въглен - Другата половина на четините е импрегнирана с частици от бамбуков въглен. Известен със своите естествени качества за избелване и абсорбиране на токсини, въгленът помага на зъбите ви да останат чисти и бели.

  • Сребро - Натурална сребърна импрегнирана четина предпазва вашата четка за зъби от бактерии. Това поддържа четката за зъби по-чиста и по-безопасна.
  • Структура с двойна четина - Комбинация от дълги, ултратънки четинки и къси, овални гарантира, че премахвате плаката много по-ефективно. Дългите, фини четинки имитират действие на косъм и почиства плаката от трудно достъпни места – гингивален сулкус и апроксимални повърхности, докато късите се грижат за гладките повърхности на зъбите.
  • Заоблени краища на четината - Научно заоблените накрайници на четината предпазват меката тъкан на устата от драскотини и порязвания. Това прави Nano-b идеален за хора, страдащи от чувствителни или кървящи венци.
  • По-малък размер на главата -  главата на четката е по-малка и пъргава, за да достига и почиства и най-дистално разположените зъби също толкова лесно, колкото и фронталните.
  • Красив кристален дизайн - Четките Nano-b са чисти, гладки и прозрачни. Те се предлагат в гама от красиви кристални цветове.
  • Включен калъф за пътуване - Всяка четка за зъби Nano-b се предлага в собствен удобен калъф за пътуване, идеален за съхранение и пътуване. 

Една по-чиста и безопасна алтернатива на стандартната механична четка за зъби и чудесна идея за стилен кариес профилактичен подарък.